WAAR KOMT U TERECHT?

EEN INKIJK IN ONZE WONINGEN

Onze 30 erkende assistentiewoningen beschikken allen over de nodige luxe en comfort. U komt binnen in een inkomhal met vestiaire en loopt door naar een ruime leefruimte met veel lichtinval en hoge plafonds. In deze leefruimte bevindt zich de open keuken met ingemaakte kasten, die volledig uitgerust is met kwalitatieve materialen.
Indien de weergoden ons verwennen met zomerse dagen, kan u hier extra van genieten op het terras (8-20m²) én de woning koel houden door middel van een zonwering (zuidelijk gelegen kamers).

Zin in een rustige avond? Geniet van een goede serie, een leuke film of het nieuwsbericht op de flatscreentelevisie in de leefruimte. Ook aansluitingen voor de telefoon en internet worden voorzien zodat u steeds in contact staat met uw dierbaren.

Als grote troef zien wij de ergonomische, ruime badkamer met inloopdouche. Deze ruimte geeft rechtstreekse toegang tot de slaapkamer met dubbel bed. Vanuit uw elektrisch verstelbare boxspring heeft u zicht op het tweede televisietoestel, voorzien in de slaapkamer. Om van te dromen, niet?

Tot slot delen wij u graag mee dat elke woning beschikt over een gastentoilet en een berging waar aansluitingen voor een wasmachine en droogkast zijn voorzien. Via de parlofoon laat u makkelijk uw bezoek binnen zonder u te moeten verplaatsen naar de hoofdingang.

TYPE WONINGEN

Er zijn 4 types woningen. De grondplannen zijn op eenvoudig verzoek in te kijken.

Type 1

Residentie Stevensveld • Assistentiewoningen te Asse

Type 2

Residentie Stevensveld • Assistentiewoningen te Asse

Type 3

Residentie Stevensveld • Assistentiewoningen te Asse

Type 4

Residentie Stevensveld • Assistentiewoningen te Asse